KMMK:n KERHOKIRJE  1 / 2019                                                                                                                              kmmk-r

 

Hyvää jo melko pitkälle mennyttä vuotta 2019 kaikille

 

Uusi vuosi ja uusia suunnitelmia myös moottoriurheilussa paikkakunnallamme. Viime vuosi oli hiljainen kerhotoiminnan suhteen, mutta saimme silti kaikenlaista näkyvää aikaan. Urheilulliset tapahtumat keskittäytyivät Kymin kentälle, jossa Jappiukot avasivat kauden huristelemalla kukin omien taitojensa mukaan 30.6. Rataa kunnosteltiin pitkin kesää ja kaupungin koneidenkin avustamana talkoolaisemme saivat sen hyvään kuntoon. Käyttöä olisi tietysti saanut olla enemmänkin, sillä speedwayjoukkueen puuttumisen takia siellä kontrolloidusti huristeltiin Jappiukkojen lisäksi vain perinteinen Open 29.9.

Kerhotoimintaa sen sijaan oli pitkin vuotta. Niistä näkyvimpänä olivat kerhomme 65-vuotisjuhlat  Kymin kerholla 14.4.2018. Tapahtuma keräsi kokoon lähes 60 kerholaistamme vuosien varrelta. Illassa muisteltiin menneitä, esitettiin kerhomme historiikkiä aina alkuajoista lähtien, nautittiin elävästä musiikista ja hyvästä ruoasta.

Liigajoukkueen puuttuminen sai kerhomme aktiiviporukassa aikaan ajatuksen sen aukon täyttämisestä. Niinpä tälle vuodelle onkin luvassa taas enemmän huristelua Kyminkentälle, kun väkivahva joukkueemme on koottu jälleen kasaan. Kilpailupäivämäärät ovat 2.8. sekä toivomamme finaali 21.9. Juha Lahti ja Jorma Mäkikunnas tukijoukkoineen ovat touhunneet paljon asian eteen, joten kerholaistemmekin aktiivisuutta taas tarvitaan kilpailujen onnistumiseksi.

Kerhomme vuosikokous pidettiin 21.2.2019 Urheilutalon kahviossa. Hallitus säilyi lähes entisellään, sillä Mikko Niilola jatkaa puheenjohtajana ja jäsenistä Erkki Hytösen hellittäessä hallitushommiaan hänen tilalleen valittiin Jouko Sirenius. Hallituksen kokoonpano, kuten muukin kerhomme informaatio on luettavissa KMMK:n nettisivuilta (tiedot kirjeen alareunassa). Kokouksessa päätettiin myös jäsenmaksun ”pienestä korotuksesta”. Se on kuluvalta vuodelta 25 euroa.

Jälleen kerran kuulutan sitä ”nuorta verta”, jota tietenkin kerhomme kaipaa. Sillä näyttää valitettavasti siltä, että virta kerhostamme ulospäin on suurempi, kuin uusien jäsenten mukaan saaminen. Niinpä pienenä haasteena voinkin esittää, nuoremman polven saamisen kerhoomme. Mikäli on tiedossa moottorihenkisiä kavereita, niin kosiskelkaapa heitä tähän kerhotoimintaamme mukaan.

Kerhomme tiedottamisessa siirrymme kokonaan ”sähköiselle puolelle”, joten toivonkin kaikkien kerholaistemme ilmoittavan sähköpostiosoitteensa meille. Tällä tavoin tiedot tapahtumista ja toiminnastamme tulevat Teille jokaiselle. Mikäli sähköpostinne ovat muuttuneet tai muuttuvat, niin sellainenkin tieto on meille tärkeä. Kiitos siis etukäteen, että pidätte myös meihin päin yhteyttä.

Kerhomme tapahtumia, asioita ja henkilöstötietoja voi katsella nettiosoitteestamme www.kmmkry.net. Ilmoitusasioita kerholle, sekä nuo sähköpostiosoitteenne osoitteeseen kmmk@kmmkry.net, Kiitos!

 

Pärinän täyteistä vuotta 2019 toivottaen,

Mikko Niilola